Rólunk

CÉGBEMUTATÓ

Vállalkozásunk a Gopher Irtó Kft. 2015. évben kezdte meg működését. Célunk volt, hogy a kártevőirtás területén egy piacképes, magas szolgáltatási színvonalon dolgozó vállalkozást hozzunk létre. A cég alapítói egészségügyi gázmester és egészségügyi kártevőirtó akik többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A vállalkozás tevékenysége a mezőgazdasággal kapcsolatos kártevőirtó munkálatokra specializálódott. Mára több jelentősebb agrárcég a partnerünkké vált az ország egész területén. Minden munkálatunk során kártevőmentes állapotot hozunk létre és tartunk fenn. Már partnereink között vannak vágóhidak, élelmiszer előállító, kereskedelmi egységek.

A folyamatos fejlesztéseknek és képzett szakembergárdánknak hála, természetessé vált, hogy partnereink megrendeléseit 24 órán belül teljesíteni tudjuk az ország bármely pontján.

Vállalkozásunk rendelkezik a szakmánkban használatos legmodernebb technológiákkal, berendezésekkel, irtó- és csalogatószerekkel, monitoring eszközökkel, dolgozóink folyamatos továbbképzésével, pedig biztosítjuk azt, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon végezzük a szolgáltatásunkat.

Tiba István

Ügyvezető